FAQ

Meer weten over Mooove

Lease

Helaas bieden wij tot op heden geen shortlease aan. Ook zijn wij vooralsnog niet van plan dit in de toekomst aan te bieden.

Nee! Een aanbetaling is niet altijd verplicht. Door middel van een aanbetaling wordt het maandbedrag lager. Een aanbetaling kan ook uit inruil bestaan. Soms is een aanbetaling helaas wél verplicht, maar dit hangt van vele factoren af.

Ja! Wij doen ook aan inruil. Hiervoor kunt u foto’s van de huidige staat, het kenteken en de KM-stand van uw auto delen per mail naar info@mooove.nl of per whatsapp naar: 06 15 30 31 47

Eerder aflossen is zeker mogelijk. Daarnaast is het omruilen van uw auto tijdens de looptijd ook altijd mogelijk. Dat heet een zogenaamde objectwisseling.

Pure full operational lease is helaas niet mogelijk bij ons. Echter is NOL (Netto operational lease) juist een van de lease vormen waar wij in gespecialiseerd zijn. Met financial lease kunnen wij u uiteraard ook van dienst zijn.

Uiteraard vind er een BKR toets plaats door de financiële afdeling. Wij proberen u in elke situatie zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij verkopen en financieren enkel auto’s vanaf onze eigen website www.mooove.nl

Op de verkoopprijs online zijn alle importkosten inclusief, zoals; BPM, BTW, transport, kentekenplaten, RDW-kosten en uitaard garantie.

Dat is zeker mogelijk! U kunt klikken op ‘ja, ik wil deze auto leasen’, een aanvraag doen met uw KVK nr en dan nemen wij contact met u op.

Taxi-lease is ook mogelijk. Doet u vooral een aanvraag, laat ons contact opnemen en bespreek de mogelijkheden.

Een offerte is geheel vrijblijvend. Pas na het ondertekenen hiervan en het voldoen van de aanbetaling of een deel daarvan is de offerte bindend.

Dat is in theorie binnen het uur mogelijk voor ondernemers. Echter kan het ook zomaar 2 weken duren. Dit is echt afhankelijk van de soort aanvraag en vele factoren. Wij doen er echter alles aan zo snel mogelijk contact met u op te nemen en de aanvraag zo snel mogelijk in behandeling te nemen.

Lease Buitenland

Door in Duitsland te kopen zijn er 3 grote voordelen aan de auto. De prijs ligt gunstiger, de kwaliteit ligt hoger en de auto’s zijn over het algemeen veel voller uitgerust qua opties. Wij leveren enkel auto’s met merkdealer garantie (minimaal 1 jaar, maar bij jonge auto’s vaak nog veel langer).

Ja! Alle auto’s worden op Nederlands kenteken geleverd. Ook zijn alle importkosten inclusief, zoals; BPM, BTW, transport, kentekenplaten, RDW-kosten en uiteraard garantie

Wij bieden enkel lease aan van auto’s met een Nederlands kenteken. Voor grensgevallen met een KVK inschrijving in Nederland zijn er wel mogelijkheden.

Nee. Dit bieden wij niet aan.

Alles over uw auto

Uiteraard is het mogelijk om een proefrit te maken. Echter staan alle auto’s bij gerenommeerde merkdealers in Duitsland. Wij kunnen voor u een afspraak maken om in Duitsland met de gewenste auto proef te rijden. Mocht u liever in Nederland proefrijden kan dat bij u lokale merkdealer in een soortgelijke auto.

Op alle auto’s van www.mooove.nl zit minimaal 1 jaar garantie, maar vaak nog veel langer, afhankelijk van de leeftijd van de auto, het merk en de daarbij-horende merkdealer garantie.

Van een Marge auto is de BTW niet meer verrekenbaar. Er zit dus geen aftrekbare-BTW meer op het voertuig. Van een BTW auto is de volledige BTW voor ondernemers wél nog verrekenbaar. Dit verschil is enkel en alleen relevant voor ondernemers.

Na akkoord op de offerte kunt u best rekening houden met een levertijd tussen de 2 en de 4 weken. Dit is voornamelijk afhankelijk van de verwerkingstijd bij de RDW en de belastingdienst. Gelukkig regelt Mooove alles en hoeft u alleen maar te wachten tot wij het kenteken hebben en wij de aflevering kunnen plannen.

Over Mooove

Wij zijn maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:00. In het weekend zijn wij gesloten. Het kantoor is niet geopend en ook telefonisch zijn wij niet bereikbaar.

U bent van harte welkom voor een kopje koffie en wat uitleg. Ons adres is Hollandse Kade 21, 1391JD, Abcoude (NL). Graag even telefonisch een afspraak maken via 020-2101800 of via mail naar info@mooove.nl

Telefonisch zijn wij tijdens kantoor uren bereikbaar op 020-210 1800. Wij staan u altijd graag te woord. Buiten kantooruren kunt u ons bereiken via email op info@mooove.nl