Over ons

Zo werkt Mooove.nl

Als (startende) ondernemer wil je je kunnen concentreren op je business en niet op het regelen van een auto. Maar je wilt er ook voor waken dat je de hoofdprijs betaalt. Precies dan biedt Mooove de beste oplossing. Een kwalitatief hoogwaardige occasion, aantrekkelijk lease of financieringsaanbod en de enige voorwaarde voor lease of financiering is dat je jezelf minimaal vier maanden ondernemer mag noemen. De auto is merkdealer onderhouden, voor aflevering uitgebreid gecheckt en wordt stijlvol afgeleverd op kantoor of thuis. Kortom, met een jonge luxe occasion uit ons voorgeselecteerde kwaliteitsaanbod rijd je altijd tevreden je business tegemoet.

Gegarandeerd een merkdealer occasion

Wanneer je kiest voor een occasion van Mooove, kies je gegarandeerd voor een kwalitatief hoogwaardig en zeer goed onderhouden occasion. We selecteren de beste auto's uit circa 200.000 Duitse occasions. Doordat deze auto's merkdealer onderhouden zijn en voor aflevering uitgebreid gecheckt worden en zonodig onderworpen aan een onderhoudsbeurt of APK, hoef je je geen zorgen te maken over teruggedraaide tellers of verborgen schade. Alleen de beste auto's die voldoen aan alle eisen vind je terug in ons voorgeselecteerde kwaliteitsaanbod. Toch niet tevreden? Dan kun je gebruikmaken van de bijbehorende garantie.

All-in prijs: je weet vooraf precies waar je aan toe bent

Mooove staat voor transparantie. De prijs die wij communiceren is de prijs die je betaalt. Bij ons geen bijkomende kosten voor zaken als rijklaar maken, een onderhoudsbeurt of afleverkosten. We communiceren één prijs, die duidelijk duidelijk vermeld staat. Dat is de all-in prijs. Dus je weet meteen waar je aan toe bent. Ook de lease of financiering regelt Mooove. Ondernemers ontvangen bij ons binnen 24 uur, kan zonder jaarcijfers, een passende lease of financering tegen soepele en aantrekkelijke voorwaarden. Een Mooove occasion is bovendien voorzien van een half jaar lang zorgeloos rijplezier dankzij 6 maanden gratis garantie. Bij de door u gewenste merkdealer.

Jij kiest een auto, wij regelen de rest!

Een Duitse auto regelen via Mooove is leuk, eenvoudig en kost nauwelijks tijd. Want het enige wat we jou vragen is om je droomauto te kiezen uit ons voorgeselecteerde Duitse aanbod merkdealer occasions. Zodra jij je keuze aan ons kenbaar maakt en kunt aantonen dat je minimaal vier maanden staat ingeschreven als ondernemer, gaan wij voor je aan de slag. Wij zorgen dat de auto naar Nederland komt, wij regelen de lease of financiering, wij onderwerpen de auto aan een laatste check-up en zonodig aan een onderhoudsbeurt of APK. En wij leveren de auto stijlvol af op kantoor of thuis.