Auto lease of financiering voor ondernemers

Een lease of financiering van Mooove: snel en goedkoop

Jij kiest een auto, wij regelen de rest!

Een auto regelen via Mooove is leuk, eenvoudig en kost nauwelijks tijd. Het het enige wat we jou vragen is om jouw droomauto te kiezen uit ons voorgeselecteerde aanbod van Duitse merkdealer occasions.

1

Een offerte op maat

  • Voor de (startende) ondernemer
  • Minimaal vier maanden KvK inschrijving
  • Een volledige lease financiering

Volledige lease financiering voor ondernemers

Volledige lease financiering voor ondernemers. Bij Mooove bestaat de unieke mogelijkheid voor ondernemers om de gewenste auto volledig te leasen of financieren. De auto is dan direct jouw eigendom, maar in plaats van een forse investering, houd jij je werkkapitaal op de bank. Lekker handig, want zo kunt jij geld aan belangrijkere zaken besteden.

2

Tegen een scherp financial lease tarief

  • Zonder overleggen van jaarcijfers
  • Leasen of financiering bij gerenommeerde lease- en financieringspartners
  • Tegen aantrekkelijke voorwaarden

Lease of financieren was nog nooit zo gemakkelijk

Om de beste voorwaarden aan te kunnen bieden vergelijken wij snel en vakkundig alle offertes van onze lease- en financieringspartners. Vervolgens bieden wij je de beste offerte, geheel op maat, aan. Zonder dat jij je hierover ook maar enige zorgen hoeft te maken of er tijd hoeft in te steken. Geen jaarrekeningen overleggen, geen lange formulieren invullen, geen gepoetste schoenen, geen moeilijk gesprek. Mooove regelt alles.

3

Binnen 24 uur geregeld

  • Goed advies over maandlasten
  • Vaste lease prijs: je weet precies waar je aan toe bent
  • De auto is direct jouw eigendom

Wij adviseren je over welke auto past bij welke maandlasten

Daarbij behoedt Mooove je wel voor te hoge lasten. Wij maken gebruik van een geautomatiseerde credit check op basis van financiële gegevens van de Kamer van Koophandel. Mocht uit deze cijfers blijken dat de maandelijkse lasten voor de door jou geselecteerde auto te hoog uitpakken, dan maken we jou daar op attent. En we zullen je adviseren te gaan voor een goedkopere auto. Wel nog steeds met de unieke voordelen en aantrekkelijke voorwaarden van Mooove.

Op zoek naar een betrouwbare occasion?

Bekijk ons voorgeselecteerde kwaliteitsaanbod