Financiering voor 'n zakelijke kwaliteitsoccasion? Mooove.

Auto lease of financiering voor Ondernemers | Mooove.nl

Een auto lease of financiering van Mooove: snel, eenvoudig, zorgeloos én goedkoop

meer

Jij kiest een auto, wij regelen de rest!

Een Duitse auto regelen via Mooove is leuk, eenvoudig en kost nauwelijks tijd. Want het enige wat we jou vragen is om je droomauto te kiezen uit ons voorgeselecteerde Duitse aanbod merkdealer occasions. Zodra jij je keuze aan ons kenbaar maakt en kunt aantonen dat je minimaal vier maanden staat ingeschreven als ondernemer, gaan wij voor je aan de slag. Wij zorgen dat de auto naar Nederland komt, wij regelen de lease of financiering, wij onderwerpen de auto aan een laatste check-up en zonodig aan een onderhoudsbeurt of APK. En wij leveren de auto stijlvol af op kantoor of thuis.

meer

Een offerte op maat

  • Voor de (startende) ondernemer
  • Minimaal vier maanden KvK inschrijving
  • Een volledige lease financiering
Een offerte op maat

Volledige lease financiering voor ondernemers

Bij Mooove bestaat de unieke mogelijkheid voor ondernemers om de gewenste auto volledig te leasen of financieren. De auto is dan gewoon in eigendom. Maar in plaats van een groot bedrag ineens neer te tellen, betaal je maandelijks het overeengekomen bedrag, totdat je de lease of financiering hebt terugbetaald. Lekker handig, want jij hoeft niet achter een lease of financiering aan én je kunt je geld aan belangrijkere zaken besteden.

Tegen een scherp financial lease tarief

  • Zonder overdragen jaarcijfers
  • Lease of financiering bij gerenommeerde lease- en financieringspartners
  • Tegen aantrekkelijke voorwaarden
Tegen een scherp financial lease tarief

Lease of financieren was nog nooit zo gemakkelijk

Om de beste voorwaarden aan te kunnen bieden vergelijken wij snel en vakkundig alle offertes van onze lease- en financieringspartners. Vervolgens bieden wij je de beste offerte, geheel op maat, aan. Zonder dat jij je hierover ook maar enige zorgen hoeft te maken of er tijd hoeft in te steken. Geen jaarrekeningen overleggen, geen lange formulieren invullen, geen gepoetste schoenen, geen moeilijk gesprek. Mooove regelt alles. Alleen je handtekening zetten en klaar. Leasen/ financieren was nog nooit zo gemakkelijk.

Binnen 24 uur geregeld

  • Goed advies over maandlasten
  • All-in lease prijs: je weet vooraf precies waar je aan toe bent
  • De auto is direct jouw eigendom
Binnen 24 uur geregeld

Wij adviseren je over welke auto past bij welke maandlasten

Daarbij behoedt Mooove je wel voor te hoge lasten. Wij maken gebruik van een geautomatiseerde credit check op basis van financiële gegevens van de Kamer van Koophandel. Mocht uit deze cijfers blijken dat de maandelijkse lasten voor de door jou geselecteerde auto te hoog uitpakken, dan maken we jou daar op attent. En we zullen je adviseren te gaan voor een goedkopere auto. Wel nog steeds met de unieke voordelen en aantrekkelijke voorwaarden van Mooove.

Op zoek naar een betrouwbare occasion?

Bekijk ons voorgeselecteerde kwaliteitsaanbod

Occasions tonen